potong rumput

Awek panggil

Tengah-tengah kami mesin rumput kat rumah customer Gambang tadi, ada awek panggil dari lorong belakang minta potong rumput rumah sewa mereka sekali.

Kami pun ON kan aje.

Sebab alang-alang dah sampai kat situ, lebih baik buat terus. Jimat kos transport.

Dlm pukul 11 kami ke rumah mereka. Bagi salam & terus masuk start buat kerja.

Ini keadaan laman rumah ini sebelum kami bersihkan.

Bahagian depan rumah
Lalang dah penuh kat sini
Dapur pun byk lalang

Actually kami pernah datang ke sini 2 bulan lepas. Masa tu kami bersihkan rumah tuan Zul depan rumah ni. Pastu diorang minta mesin sekali.

Tapi masa tu rumputnya lebih senang nak mesin sebab diorang dah racun rumput tu. so rumput dah mati & kering jadi senang kami nak bersihkan.

Tapi kali ini rumputnya hijau & segar bugar. Ada kawasan lalangnya dah tebal.

Actually kan saya pun tak faham kenapa s ada lalng lagi. Sebab last time lalang kat rumah ni dah mati kena racun. Tapi ni ada balik.

Biasanya kalau laman rumah yang penuh lalang diracun, lepas tu patutnya tak naik dah lalang. Akan naik rumput biasa sahaja.

Mungkin benih baru agaknya.

Sama mcm rumah lorong belakang, kami siap kerja-kerja potong rumput di laman rumah ini dalam masa 2 jam.

Hasil selepas dah siap. Cantik kan? Rapat ke tanah terus.

Tinggal tanah je
Longkang pun kami clearkan
Belakang dah bersih

Jika anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami di talian 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Gambang, Sg Ular & Pantai Sepat pun kami pergi.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput rumah anda, malah kami akan cakar semua rumput yang sudah dipptong, masukkan dalam plastic sampah & letak di luar rumah. Kawasan longkang, porch & pavement rumah anda pun kami akan bersihkan sekali. Semua pasir yang ada di dalam longkang akan kami buang.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. No tel kami adalah 0199173947.

Jika anda baru pertama kali hendak melanggan servis potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami nasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum). Kerana biasanya jadual kami selalu fully booked.

Sudah ramai yang kami bantu untuk dapatkan laman rumah yang kemas & sedap mata memandang. Refer sini untuk melihat review pelanggan yang telah menggunakan khidmat potong rumput kami.

https://web.facebook.com/potongrumputkuantanELS/reviews/?ref=page_internal

Jika anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami dan ingin kami terus membersihkan laman rumah  anda, hanya maklumkan sahaja pada pihak kami & kami akan letakkan anda dalam jadual pelanggan bulanan. Dengan menjadi pelanggan bulanan, kami akan sentiasa remind anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Kami sudah membantu lebih 300 pelanggan untuk dapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Dan kami yakin kami boleh berikan perkara yang sama kepada anda.

Bila laman rumah dah kemas, kita pun tak segan dengan jiran tetangga.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/Sayanakpotongrumput

Kami juga menawarkan servis tanam rumput karpet/cowgrass, meracun rumput & perkhidmatan tebang pokok di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *