potong rumput

DOA BUAT PENYELAMAT KUCING JALANAN

Semalam kami ke rumah kak Umi di Bukit Rangin Perdana untuk kerja-kerja potong rumput. Dah 2 bulan tertangguh ke rumah kak Umi ni. Bulan lepas ayah beliau meninggal dunia jadi kak Umi minta untuk tangguhkan dulu sementara nak uruskan hal berkaitan keluarga.

Jadi semalam 2 hb sempat lah kami datang bersihkan belakang rumah kak Umi ni. Laman belakang rumah ni tak besar mana. Rumputnya pun senang nak potong. Alhamdulillah mudah kerja kami untuk potong rumput dekat rumah ini.

Area belakang dapur
Area dekat dengan pagar
Full view dari belakang

Kalau tengok kat belakang rumah ni ada sangkar kayu untuk kucing.

Ini lah kucing-kucing jalanan yang kak Umi dah rescue. Mana-mana kucing yang nampak sakit tu kak Umi bawa balik rumah untuk rawat & jaga. Baik betul kak Umi kan?

Bukan senang nak jaga kucing-kucing jalanan ni. Kosnya pun tinggi juga

Kami di Empire Lawn Services mendoakan moga kak Umi sentiasa dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki selalu. Moga-moga Allah lipat gandakan rezeki kak Umi hendaknya lepas akak jaga kucing-kucing ni. Aminn.

Selepas siap potong
Dah nampak bersih
Tenang sikit rumput dah pendek

Sekiranya anda perlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, hubungi kami untuk pertanyaan lanjut. 019 917 3947 (Firdaus).

Bagi perkhidmatan potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami akan bersihkan sekali longkang, porch & pavement rumah anda.

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Call kami untuk booking slot ke rumah anda. Book awal (3 hari atau 1 minggu awal) untuk set masa ke rumah anda.\

Jadilah pelanggan tetap kami (langganan sebulan sekali atau 2 bulan sekali), dan anda akan sentiasa berada dalam priority list kami Free Of Charge (FOC). Hanya maklumkan kepada pihak kami yang anda ingin menggunakan servis kami setiap bulan atau 2 bulan sekali & kami akan letakkan di dalam jadual.  

Janji kami adalah anda akan dapat laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari orang yang boleh potong rumput laman rumah anda.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS)

Antara servis lain yang kami tawarkan ialah meracun rumput, tebang pokok, merumpai & perkhidmatan tanam rumput karpet di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *