potong rumput

KERJA POTONG RUMPUT DI KEBUN ASPA COTTAGE

Pagi tadi kami ke rumah tuan Afiq di Aspa Cottage sekali lagi. Baru-baru ini kami sudah bersihkan bahagian tepi rumah. Kali ini beliau kinta kami potong rumput di bahagian kebun belakang rumah pula.

Aspa Cottage memang akan ada 1 ekar tanah bagi setiap rumah. Jadi kat belakang rumah tu memang ada tanah yang luas untuk berkebun.

Seronok betul kami tengok kawasan hijau macam ini.

Ini gambar sebelum kami mulakan kerja-kerja pemotongan rumput di sini. Ada bahagian yang rumputnya agak panjang & sudah bersemak.

Untuk kerja hari ini kami hanya perlu potong rumputnya sahaja. Tak perlu sapu.

Alhamdulillah rumput kat bahagian kebun ini jenis yang mudah nak potong. Jadi mudah kerja kami untuk potong rumput di sini.

Kami mulakan kerja potong rumput jam 9 pagi dan siap pukul 1 tgh hari.

Ini hasil selepas kami siap bersihkan bahagian kebun tuan Afiq.

Terima kasih tuan Afiq kerana langgan servis kami lagi kali ini.

Sekiranya anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, hubungi kami untuk bertanyakan soalan. 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan servis kami meliputi satu Kuantan.

Dengan menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput malah kami akan bersihkan sekali longkang, porch & pavement rumah anda.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. Sekiranya anda baru pertama kali melanggan servis potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami menasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum) untuk set masa ke rumah anda.

JIka anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami, anda boleh membuat pilihan untuk menjadi pelanggan tetap kami dengan melanggan servis potong rumput secara sebulan atau 2 bulan sekali. Dengan menjadi pelanggan tetap kami, kami akan mengingatkan anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Maklumkan sahaja kepada pihak kami yang anda ingin melanggan servis potong rumput secara bulanan atau 2 bulan sekali.

Dengan pengalaman membersihkan lebih 211 laman rumah pelanggan, kami yakin kami boleh bantu anda mendapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari tukang potong rumput setiap bulan.

Tak perlu lagi nak segan dengan jiran tetangga dengan masalah laman rumah yang bersemak & tidak terurus.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/PotongrumputKuantan

Kami juga menawarkan servis meracun rumput, tebang pokok, merumpai/merumput & perkhidmatan tanam rumput karpet di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *