potong rumput

POTONG RUMPUT DI BALOK BARU

Semalam kami ke rumah tuan Sam di Balok Baru. Actually ni bukan rumah beliau. Ini rumah jiran dia. Rumah ini bekum dibeli jadi takde siapa yang maintain rumah ni.

Tuan Sam ni dia buat homestay. Jadi kalau rumah sebelah nampak bersemak tak besat la untuk guest dia menginap. Kalau kita, kita pun takut.

Jadi tiap 2 bulan kami akan ke sini untuk maintain laman rumah ini.

Inilah keadaan laman rumah sebelum mula mesin rumput.

Depan rumah

Bila selalu potong rumput, memang akan jadi macam ini. Lalang pun tak banyak mana. Biasanya kalau biar bersemak tu yang problem. Jadi tebal & susah nak potong.

Nanti jadi mcm kat Chengal Lempong haritu. Jumpa ULAR SAWA bang!

Kami sampai dalam pukul 3.30 petang. Tengokkan cuaca gaya macam nak rebut jadi kami buat cepat-cepat. Abang Din mesin rumput kat bahagian depan rumah, saya mesin rumput kat belakang rumah.

Tengah-tengah mesin rumput tu, tiba kaki saya rasa sakit. Bila tengok kat kaki penuh dengan semut api.

Allahuakbar!

Aku pergi mesin busut semut rupanya. Padan la sakit. Nasib la tak banyak mana yang serang.

Ini hasilya selepas kami siap bersihkan rumah ini.

depan rumah siap
bahagian belakang

Jika anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami di talian 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Gambang, Sg Ular & Pantai Sepat pun kami pergi.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput rumah anda, malah kami akan cakar semua rumput yang sudah dipptong, masukkan dalam plastic sampah & letak di luar rumah. Kawasan longkang, porch & pavement rumah anda pun kami akan bersihkan sekali. Semua pasir yang ada di dalam longkang akan kami buang.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. No tel kami adalah 0199173947.

Jika anda baru pertama kali hendak melanggan servis potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami nasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum). Kerana biasanya jadual kami selalu fully booked.

Sudah ramai yang kami bantu untuk dapatkan laman rumah yang kemas & sedap mata memandang. Refer sini untuk melihat review pelanggan yang telah menggunakan khidmat potong rumput kami.

https://web.facebook.com/potongrumputkuantanELS/reviews/?ref=page_internal

Jika anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami dan ingin kami terus membersihkan laman rumah  anda, hanya maklumkan sahaja pada pihak kami & kami akan letakkan anda dalam jadual pelanggan bulanan. Dengan menjadi pelanggan bulanan, kami akan sentiasa remind anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Kami sudah membantu lebih 300 pelanggan untuk dapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Dan kami yakin kami boleh berikan perkara yang sama kepada anda.

Bila laman rumah dah kemas, kita pun tak segan dengan jiran tetangga.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/Sayanakpotongrumput

Kami juga menawarkan servis tanam rumput karpet/cowgrass, meracun rumput & perkhidmatan tebang pokok di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *