potong rumput

POTONG RUMPUT DI IM 8

Tengah hari tadi kami ke rumah Puan Ira di IM 8. Dah lama kami tak ke sini. Last kami datang masa puasa 2019.

Ini keadaan laman belakang rumah sebelum dibersihkan.

Judging dari laman rumah ni baru sebulan lebih tak potong.

Jadi saya rasa tukang potong rumput yang selalu potong kat rumah ini tak buat kot kerja masa bulan puasa.

Takpe rezeki utk kami. Alhamdulillah!

Oleh sebab kawasan rumah ni kecil jadi abang Din sorang je yang mesin.

Saya sapu rumput yang dah potong.

Lalang ni tak tebal sangat jadi blh mesin terus pakai tali nylon. Jadi masa nak mesin tak lama sangat.

Ini hasil selepas kami bersihkan laman rumah ini.

Cuma ada sedikit nasihat yang kami nak bagi. Bila anda panggil mana-mana tukang potong rumput, kalau laman rumah anda hanya ada belah belakang macam ini, pastikan mereka letakkan plastik sampah tu dekat depan rumah.

Sebab Alam Flora memang TAK AKAN kutipkan utk anda.

Nanti jadi la macam rumah ni. Mereput macam tu je plastik bag tu.

Kan bersepah jadinya.

Jika anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami di talian 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Gambang, Sg Ular & Pantai Sepat pun kami pergi.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput rumah anda, malah kami akan cakar semua rumput yang sudah dipptong, masukkan dalam plastic sampah & letak di luar rumah. Kawasan longkang, porch & pavement rumah anda pun kami akan bersihkan sekali. Semua pasir yang ada di dalam longkang akan kami buang.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. No tel kami adalah 0199173947.

Jika anda baru pertama kali hendak melanggan servis potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami nasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum). Kerana biasanya jadual kami selalu fully booked.

Sudah ramai yang kami bantu untuk dapatkan laman rumah yang kemas & sedap mata memandang. Refer sini untuk melihat review pelanggan yang telah menggunakan khidmat potong rumput kami.

https://web.facebook.com/potongrumputkuantanELS/reviews/?ref=page_internal

Jika anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami dan ingin kami terus membersihkan laman rumah  anda, hanya maklumkan sahaja pada pihak kami & kami akan letakkan anda dalam jadual pelanggan bulanan. Dengan menjadi pelanggan bulanan, kami akan sentiasa remind anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Kami sudah membantu lebih 300 pelanggan untuk dapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Dan kami yakin kami boleh berikan perkara yang sama kepada anda.

Bila laman rumah dah kemas, kita pun tak segan dengan jiran tetangga.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/Sayanakpotongrumput

Kami juga menawarkan servis tanam rumput karpet/cowgrass, meracun rumput & perkhidmatan tebang pokok di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *