potong rumput

POTONG RUMPUT DI INDERA MAHKOTA 18

Hari ini kami ke rumah Tuan Danial di IM 18, Kuantan untuk maintenance laman rumah beliau. Rumah Tuan Danial ini memang kami akan datang setiap hujung bulan. Mudah bila customer dah minta untuk datang potong rumput tiap bulan. Kami akan letak dalam list bulanan kami dan bila sampai masa kita akan call untuk tanyakan hari yang mereka free untuk kami datang potong rumput.

Rumah ini teres corner lot. Jadi memang luas laman rumahnya. Cuma rumput memang tak berapa nak ada sebab selalu potong. 

Dalam servis kali ini kami bersihkan bahagian depan rumah beliau. Kawasan depan rumah ini customer gunakan untuk parking kereta. Mereka dah bersihkan siap-siap sebelum ini. Kami cuma perlu maintain sahaja.

Inilah keadaan sebelum kerja-kerja pemotongan rumput dimulakan di rumah ini.

Bahagian laman rumah
Parking luar
Parking luar

Selepas 3 jam, siap dah kerja-kerja pembersihan laman rumah Tuan Danial. Terima kasih banyak-banyak gunakan khidmat potong rumput kami.

Laman rumah selepas bersih
Potong rapat ke tanah
Bahagian luar selepas bersih
Area parking lepas dibersihkan

Jika anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami di talian 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Gambang, Sg Ular & Pantai Sepat pun kami pergi.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput rumah anda, malah kami akan cakar semua rumput yang sudah dipptong, masukkan dalam plastic sampah & letak di luar rumah. Kawasan longkang, porch & pavement rumah anda pun kami akan bersihkan sekali. Semua pasir yang ada di dalam longkang akan kami buang.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. No tel kami adalah 0199173947.

Jika anda baru pertama kali hendak melanggan servis potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami nasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum). Kerana biasanya jadual kami selalu fully booked.

Sudah ramai yang kami bantu untuk dapatkan laman rumah yang kemas & sedap mata memandang. Refer sini untuk melihat review pelanggan yang telah menggunakan khidmat potong rumput kami.

https://web.facebook.com/potongrumputkuantanELS/reviews/?ref=page_internal

Jika anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami dan ingin kami terus membersihkan laman rumah  anda, hanya maklumkan sahaja pada pihak kami & kami akan letakkan anda dalam jadual pelanggan bulanan. Dengan menjadi pelanggan bulanan, kami akan sentiasa remind anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Kami sudah membantu lebih 300 pelanggan untuk dapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Dan kami yakin kami boleh berikan perkara yang sama kepada anda.

Bila laman rumah dah kemas, kita pun tak segan dengan jiran tetangga.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/PotongrumputKuantan

Kami juga menawarkan servis tanam rumput karpet/cowgrass, meracun rumput & perkhidmatan tebang pokok di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *