potong rumput

POTONG RUMPUT KARPET DI PERMATANG BADAK

Pukul 8 pagi tadi kami ke rumah Puan Fazilah di Permatang Badak Baru untuk potong rumput di rumah beliau. Ini masuk kali ke-3 kami ke sini .

Kat rumah ini Puan Fazilah tanam rumput karpet di sebelah kiri & kanan rumah. Bahagian  dapur pula beliau tanam pokok herba contohnya serai.

Bahagian tepi longkang sudah overgrown
Kawasan yang overgrown
Bahagian tepi rumah
Bahagian belakang rumah

Rumput karpet di rumah ini agak subur. Ada beberapa kawasan yang rumputnya dah overgrown. Antaranya kawasan yang hampir dengan sewage. Rumput di situ dah menebal sampai nampak tak berapa cantik.

Masalah yang selalu Puan Fazilah hadapi ialah tapak kaki beliau akan tenggelam bila pijak rumput karpet tu.

Jadi, tugas kami lah untuk pendekkan rumput karpet ini.

Alhamdulillah lepas 2 jam siap kerja potong rumput di sini. Terima kasih Puan Fazilah terus gunakan servis potong rumput dari Empire Lawn Services. HArapnya pada masa datang Puan Fazilah teruskan guna khidmat kami.

Selepas dipotong
Nampak lebih baik
Bahagian tepi selepas dipotong
Dah nampak bersih

Sekiranya anda perlukan perkhidmatan penjagaan laman di sekitar Kuantan, hubungi kami untuk pertanyaan lanjut. 019 917 3947 (Firdaus).

Bagi perkhidmatan potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami akan bersihkan sekali longkang, porch & pavement rumah anda.

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Call kami untuk booking slot ke rumah anda. Book awal (3 hari atau 1 minggu awal) untuk set masa ke rumah anda.

Jadilah pelanggan tetap kami (langganan sebulan sekali atau 2 bulan sekali), dan anda akan sentiasa berada dalam priority list kami Free Of Charge (FOC). Hanya maklumkan kepada pihak kami yang anda ingin menggunakan servis kami setiap bulan atau 2 bulan sekali & kami akan letakkan di dalam jadual.  

Janji kami adalah anda akan dapat laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari orang yang boleh potong rumput laman rumah anda.

Janji kami adalah anda akan dapat laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari orang yang boleh potong rumput laman rumah anda.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS)

Antara servis lain yang kami tawarkan ialah meracun rumput, tebang pokok, merumpai & perkhidmatan tanam rumput karpet di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *