potong rumput

POTONG RUMPUT KAT ASPA COTTAGE SAMPAI 2 HARI?

Semalam badan kami memang sengal-sengal. Mana tak nya. Lepas siap potong rumput di rumah Puan Fazilah dekat Permatang Badak
( https://empayarlawn.com/potong-rumput-karpet-di-permatang-badak/ ), kami terus shoot ke Aspa Cottage berhampiran dengan Gebeng, Kuantan.

Sehari suntuk ada kat situ. Dari pukul 10 pagi sampai la ke pukul 5 petang. Memang non-stop buat kerja-kerja potong rumput. Sebab itu badan jadi sakit-sakit. Tapi Alhamdulillah harini berjaya juga siapkan semua kawasan yang patut dipotong rumputnya dekat rumah tuan Afiq ini.

Walaupun rumah tuan Afiq ini dah sampai kat roundabout nak ke Jabor, tapi kami masih lagi ke rumah beliau. Sebabnya kawasan ini masih lagi dalam ruang lingkup kawasan yang kami cover. Ini dah kali ke-4 tuan Afiq guna servis potong rumput kami.

Apa yang buatkan sampai ambil masa 2 hari untuk potong rumput?

Sebab utamanya ialah kawasan rumah ini yang besar. Saiznya ½ ekar. Jadi bayangkanlah betapa besarnya nak bersihkan tu. Nasib kali ini rumput tak panjang macam sebelum-sebelum ini. Jadi kerja potong rumput kami lebih mudah & cepat.

Depan rumah
Belakang rumah
Area dekat dengan kebun
View dari bawah
Belakang dapur
Bahagian tepi rumah
Tepi rumah yang berbukit

Ini lah hasilnya lepas siap kerja-kerja potong rumput di sini. Tangki air yang warna hitam tu ayah tuan Afiq gunakan untuk buat baja compost. Sebab tu ada longgokan rumput sebelah tangki tu. Ayah tuan rumah minta untuk letakkan di situ untuk tambah stok baja compost. Organik katanya.

Siap bersih sekali
Potong rapat ke tanah
Dah clear dah
Bersih je nampak
Bahagian belakang dapur yang dah bersih
Tepi rumah dah siap bersih
Yang ini pun potong rapat. Tapi part cerun ni mencabar sikit

Sekiranya anda perlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, hubungi kami untuk pertanyaan lanjut. 019 917 3947 (Firdaus).Nanti kami akan ke sini semula. Lepas ini untuk bersihkan kawasan kebun belakang rumah ini pula. Sama juga saiznya. ½ ekar juga.

Bagi perkhidmatan potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami akan bersihkan sekali longkang, porch & pavement rumah anda.

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Call kami untuk booking slot ke rumah anda. Book awal (3 hari atau 1 minggu awal) untuk set masa ke rumah anda.

Jadilah pelanggan tetap kami (langganan sebulan sekali atau 2 bulan sekali), dan anda akan sentiasa berada dalam priority list kami Free Of Charge (FOC). Hanya maklumkan kepada pihak kami yang anda ingin menggunakan servis kami setiap bulan atau 2 bulan sekali & kami akan letakkan di dalam jadual.  

Janji kami adalah anda akan dapat laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari orang yang boleh potong rumput laman rumah anda.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS)

Antara servis lain yang kami tawarkan ialah meracun rumput, tebang pokok, merumpai & perkhidmatan tanam rumput karpet di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *