potong rumput

POTONG RUMPUT RUMAH PUAN MANIMENGALAI DI ASTANA PERMAI (INDERA MAHKOTA)

Minggu lepas team kami ke rumah Puan Manimengalai di Astana Permai, Indera Mahkota 12. Ini merupakan rutin kami ke rumah beliau. Setiap bulan kami akan ke sana untuk potongkan rumput rumah beliau di IM 12 dan bersihkan porch & pavement beliau.

Sebelum ini beliau sewakan rumah ini kepada penyewa selama setahun. Tapi bulan lepas sudah tamat kontrak sewa jadi tiada yang ada di rumah semasa kami datang bersihkan rumah ini.

Porch yang ada daun-daun kering
Bahagian tepi rumah sebelum dibersihkan
Bahagian belakang rumah

Puan Manimengalai maklumkan akan ada bakal penyewa baru yang ingin datang untuk view rumah untuk menyewa, jadi beliau minta kami datang awal sikit dari tarikh yang sepatutnya untuk berikan great impression pada bakal penyewa beliau.

Inilah value yang kami berikan. Kami bukan sekadar memotong rumput. Kami berikan anda laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Laman yang kemas akan berikan great impression kepada bakal penyewa. Siapa yang tak suka lihat laman rumah yang kemas kan? Lebih mudah nak close deal nanti.

Oleh sebab kami ke rumah ini setiap bulan, jadi kerja-kerja membersihkan laman menjadi lebih mudah. Kami berjaya siap membersihkan laman rumah ini kurang dari tempoh 2 jam. Alhamdulillah.

Porch yang sudah kemas
Tepi rumah sudah dibersihkan
Tiada lagi rumput panjang di belakang rumah

Seronok kan tengok laman yang kemas seperti ini?

Jangan tak tahu, servis potong rumput kami sudah termasuk khidmat potong rumput, sapu rumput, sapu porch & pavement & cuci longkang. Call kami segera untuk kami bantu anda dapatkan laman sebegini.

Sekiranya anda memerlukan khidmat penjagaan laman baik potong rumput, meracun rumput, tebang pokok, meracun, merumpai atau tanam rumput karpet di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami untuk pertanyaan lanjut.

Hubungi 0199173947 (Firdaus)

Cari kami di media sosial :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *