potong rumput

RUMPUT BELAKANG RUMAH LAGI TINGGI DARIPADA SAYA

Semalam kami ke rumah tuan Ammar di Pandan Aman. Rumah ini beliau sewa daripada Puan Hayati, regular customer kami. Beliau lah yang rekemen servis kami pada tuan Ammar.

Rumah ini memang agak jarang kami datang sebab penyewa sebelum ini akan biasanya akan panggil kami selepas 3 bulan.  Jadi kawasan belakang rumah ini memang akan jadi bersemak sangat. Pintu dapur rumah pun tak nampak dari lorong belakang.

Kawasan belakang rumah

Rumput panjang bukan masalah yang besar. Selagi pagar buka, customer jenis senang kira & tak banyak kerenah cepat lah siap kerjanya nanti.

Cuma pagar belakang ini mangga locknya dah berkarat & tuan Ammar sendiri pun tak jumpa kunci pagar. Jadi terpaksa lah panjang pagar tu demi potong rumput kat sini.

Tapi Alhamdulillah tak lama lepas kami start potong tu husband Puan Hayati datang bawa kunci pagar.

Alhamdulillah senang jadi kerja kami. Tak payah nak angkut sampah tu dengan cara panjat pagar. Rumput memang akan penuh dalam plastic hitam itu. Jadi memang susah untuk angkut melepasi pagar belakang rumah ini.

Lepas 2 jam siap kerja-kerja potong rumput dekat rumah tuan Ammar ni. Terima kasih gunakan servis kami tuan.

Selepas kerja pembersihan

Sekiranya anda perlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, hubungi kami untuk pertanyaan lanjut. 019 917 3947 (Firdaus).

Bagi perkhidmatan potong rumput daripada Empire Lawn Services, kami akan bersihkan sekali longkang, porch & pavement rumah anda.

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Call kami untuk booking slot ke rumah anda. Book awal (3 hari atau 1 minggu awal) untuk set masa ke rumah anda.

Jadilah pelanggan tetap kami (langganan sebulan sekali atau 2 bulan sekali), dan anda akan sentiasa berada dalam priority list kami Free Of Charge (FOC). Hanya maklumkan kepada pihak kami yang anda ingin menggunakan servis kami setiap bulan atau 2 bulan sekali & kami akan letakkan di dalam jadual.  

Janji kami adalah anda akan dapat laman yang bersih, kemas & sedap mata memandang tanpa perlu pening kepala untuk mencari orang yang boleh potong rumput laman rumah anda.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/PotongrumputKuantan

Antara servis lain yang kami tawarkan ialah meracun rumput, tebang pokok, merumpai & perkhidmatan tanam rumput karpet di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117

Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *