potong rumput

SPEND 1/2 HARI DI GALING

Pagi tadi kami ke rumah custer di Galing, Kuantan. Customer ni baru beli rumah ni & nak buat sewa. Jadi beliau minta kami datang untuk bersihkan bahagian laman.

Problemnya ada dua :

1. Kawasan ni penuh batu crusher run

2. Ada batang pokok ceri yang dah dipotong & dibuang kat dlm kawasan laman

Sebelum mula bersih
Pokok ceri pun ada
Penuh batu wei!

Bila ada batu crusher run mcm ni, kerja-kerja pemotongan rumput memang jadi lambat. Sebabnya kena mesin slow-slow.

Kalau mesin laju terus, habis melayang batu tu & blh pecahkan cermin kereta. Jadi kami pun mesin lah pelan-pelan.

Yang batang kayu tu pula, kena buang dulu. Baru boleh dibersihkan kawasan situ. Nak bersihkan batang kayu tu ambil masa 30 minit nak siapkan semua.

Bila rumput dah tebal mcm ini, biasanya kena mesin 2 kali. Kali pertama potong pakai bilah pisau. Kalau kedua baru gunakan tali nylon. Kami spend masa lebih kurang 3 jam di sini. Alhamdulillah lepas siap baru nampak gaya rumah.

Baru la nampak kemas
Pokok pisang dah tebang
Tenogk. Banyak gila batu crusher run

Jika anda memerlukan khidmat penjagaan laman di sekitar Kuantan, boleh berhubung dengan kami di talian 019 917 3947 (Firdaus).

Servis potong rumput kami 7 hari seminggu (Isnin – Ahad) dan kami cover satu Kuantan. Gambang, Sg Ular & Pantai Sepat pun kami pergi.

Apabila anda menggunakan perkhidmatan potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami bukan sahaja akan potong rumput rumah anda, malah kami akan cakar semua rumput yang sudah dipptong, masukkan dalam plastic sampah & letak di luar rumah. Kawasan longkang, porch & pavement rumah anda pun kami akan bersihkan sekali. Semua pasir yang ada di dalam longkang akan kami buang.

Call kami untuk booking slot potong rumput laman rumah anda. No tel kami adalah 0199173947.

Jika anda baru pertama kali hendak melanggan servis potong rumput daripada Empayar Lawn Services, kami nasihatkan anda untuk membuat tempahan servis lebih awal (3 hari sebelum). Kerana biasanya jadual kami selalu fully booked.

Sudah ramai yang kami bantu untuk dapatkan laman rumah yang kemas & sedap mata memandang. Refer sini untuk melihat review pelanggan yang telah menggunakan khidmat potong rumput kami.

https://web.facebook.com/potongrumputkuantanELS/reviews/?ref=page_internal

Jika anda berpuas hati dengan servis potong rumput kami dan ingin kami terus membersihkan laman rumah  anda, hanya maklumkan sahaja pada pihak kami & kami akan letakkan anda dalam jadual pelanggan bulanan. Dengan menjadi pelanggan bulanan, kami akan sentiasa remind anda tentang jadual pemotongan rumput tanpa sebarang bayaran tambahan (free of Charge, FOC).

Kami sudah membantu lebih 300 pelanggan untuk dapatkan laman rumah yang bersih, kemas & sedap mata memandang. Dan kami yakin kami boleh berikan perkara yang sama kepada anda.

Bila laman rumah dah kemas, kita pun tak segan dengan jiran tetangga.

CALL 019 917 3947 (FIRDAUS) atau whatsapp kami

https://www.wasap.my/60199173947/PotongrumputKuantan

Kami juga menawarkan servis tanam rumput karpet/cowgrass, meracun rumput & perkhidmatan tebang pokok di sekitar Kuantan.

Follow kami di media social :

www.empayarlawn.com

Twitter : https://twitter.com/empirelawn

Facebook : https://web.facebook.com/Empire-Lawn-Services-931179443608117 Instagram : https://www.instagram.com/empirelawnservices

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *